Pasgol Canlı Destek

Pasgol canlı destek hattı, üyelerinin günün her saatinde bağlanabileceği destek birimidir. Giriş sayfasında bulunan mesaj butonunu kullanarak müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Üyelik işlemleri, finansal işlemler, bonus alma gibi tüm konularda yardım alabilirsiniz. 

 

PASGOL GİRİŞ VE ÜYELİK

Pasgol Şikayet 

Fakat Pasgol, kullanıcılarının site içerisinde yaşadığı sorunlar için şikayetlerini iletebileceği farklı destek birimlerine yer vermiştir. Şikayetlerinizi iletmek için giriş sayfasının alt kısmında bulunan canlı destek butonunu kullanabilirsiniz. Canlı destek hattı günün her saatinde aktiftir. 

Bu sebeple Pasgol, müşterilerinin ulaşabileceği Whatsapp seçeneği sunan bir sitedir. Giriş sayfasının altında bulunan Whatsapp butonuna tıkladığınızda mesaj ekranına aktarılırsınız. Mesajınızı iletmeniz ardından müşteri temsilcisi kısa süre içerisinde geri dönüş yapacaktır. 

Pasgol şikayet hattı olan numarasını arayarak da müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Ana sayfasında bulunan telefon butonuna tıkladığınızda müşteri temsilcileri ile görüşme şansınız vardır. Özellikle Pasgol, kullanıcılarının şikayetlerine kısa süre içerisinde çözüm sunan bir sitedir. 

Pasgol Canlı Destek
Pasgol Canlı Destek

Pasgol Canlı Destek Hattı 

Lakin Pasgol canlı destek hattı, site içerisinde yaşadığınız sorunlarla ilgili yardım almak veya bilgi almak için bağlanabileceğiniz bir yardım seçeneğidir. Canlı destek hattına siteye üye olmadan da bağlanabilir, site hakkında bilgi alabilirsiniz. 

  • Canlı destek hattına bağlanmak için ana sayfasında bulunan yeşil renkli mesaj butonuna tıklayarak mesaj penceresini açabilirsiniz. 
  • Ekran üzerinde “canlı destek başlatıldı” yazısı çıktıktan sonra herhangi bir konuda mesajınızı yazarak iletebilirsiniz. 
  • Mesajınızın iletilmesi ardından bekleme süresi en çok 1-2 dakika olacak şekilde gösterilir ve müşteri temsilcileri kısa süre içerisinde mesajınıza yanıt verir. 

Pasgol Müşteri Hizmetleri 

Ancak Pasgol müşteri hizmetlerine bağlanabileceğiniz farklı destek birimleri ile birlikte çalışmaktadır. Pasgol iletişim numarası kullanarak müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda canlı destek hattı, mail adresi, Whatsapp hattı, Telegram adresi de bağlanabileceğiniz yardım hatlarıdır. 

Fakat Pasgol iletişim seçeneklerinin tümü için giriş sayfasında butonlar bulunur. Whatsapp sekmesine tıkladığınızda mesaj ekranına otomatik olarak yönlendirilirsiniz. Günün her saatinde bağlanabileceğiniz bir destek birimidir ve tüm konularda yardım alabilirsiniz. Pasgol canlı destek hattı da 7/24 aktif olan, üyelik işlemleri, para yatırma, para çekme, bonus alma gibi tüm konularda yardımcı olan bir destek birimidir.